Sposób przygotowania

Połaczyć wywar z wodą z ogórków, wsypać kminek i gotować 10 minut. Nastepnie dorzucić marchewke pokrojoną w małe talarki oraz ryż i gotować ok 20 minut. Zabielić mąka rozrobioną ze śmietaną( śmietanę odrobinę posolić)gotować około 3 do 5 minut od chwili zagotowania, dosolić i popieprzyć do smaku.Gotowe.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Z chęcią bym coś takiego zjadła :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ale super przepis,szkoda,że nie można przez komputer poczuć smaku:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawie skomponowana zupka
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dla mnie to nowość

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !