Sposób przygotowania

robimy ciasto:make mieszamy w misce z jajkami, 1 cukrem waniliowym, cukrem i masłem.robimy kruszonkę.połowę chowamy do lodówki na poł godziny - lub na chwile do zamrażarki, resztę dajemy na blachę.na to kroimy rabarbar, posypujemy cukrem pudrem.na to ścieramy na tarce cisto z lodówki.pieczemy ok 1/2 godz w 180 stopniach.posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Jadłam ! P y c h o t k a ! /Niestety, bo walczę z nadmiarem kcal !/
  • 2
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszności :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lekkie ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !