Sposób przygotowania

Oczyszczone grzyby kroimy na duże cząstki. Czosnek i cebulę drobno siekamy i podsmażamy na oleju. Następnie dodajemy grzyby i dwie łyżki drobno pokrojonej natki pietruszki. Dusimy grzybki na patelni ok 15min. Dodajemy ryż i całość zalewamy winem. Gdyż ryż wchłonie wino, na patelnię wlewamy po trochu bulion. Dusimy całość przez ok 15min. Gotowe!

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    bardzo ciekawy jak dla mnie...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wino ryż grzyby razem ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !