Sposób przygotowania

Cukinie pokrój w plastry. Cebulę i czosnek posiekaj, zeszklij na łyżce oliwa, dodaj cukinię oraz mrożony groszek. Smaż 3 minuty, zalej bulionem warzywnym, dopraw solą i gotuj 15 minut. Zapraw łyżką śmietany. Podawaj z gotowanym ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    muszę przetestować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    prosto, szybko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    z cukinii wszytko jest dobre ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Ja dodaję jeszcze kukurydzę
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ja tez gotowałam dziś
  • 1
    original
    Opublikowano

    rybka

    nie jadłam jeszcze, ale pewnie warto:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo lubię taką zupkę :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    Mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    Mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gosia_60

    super pomysł na zupkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !