Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zupa gulaszowa

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula
2 sztuki
kiełbasa podwawelska
2 laski
ogórek kiszony
3 sztuki
pomidory
1 puszka
łopatka pieczona
30 dag
czosnek
3 ząbki
olej do smażenia
Papryka słodka mielona Prymat
szczypta
Sklep Prymat
chili
szczypta
makaron np nitki
bulion warzywny
1,5 l
papryka czerwona
1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gulaszowa

Cebulę, kiełbasę podsmażamy. Kiedy będą już miękkie dodajemy pokrojoną w paseczki paprykę, łopatkę i ogórki kisozne. Całość mieszamy i dusimy. Dodajemy pomidory, zmiażdżony czosnek. Zalewamy bulionem i doprawiamy do smaku. Powinna być ostra. Podajemy z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak