Sposób przygotowania

Maślaki obrać ze skóry i pokroić (z nóżkami włącznie), obgotować w wodzie z solą. Wodę z maślaków zlać i pozostawić na sitku do ścieknięcia. Na patelni podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę a następnie rzucić obgotowane maślaki, obsmażać trochę a potem dodać śmietany i znów podgrzewać.
Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    na pewno są bardzo delikatne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    uwielbiam grzybki na obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszne są takie grzybki
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    uwielbiam!! mam teraz ochote na nie:) az mi sie lato przypomnialo:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    są smaczne, też robiętaki sos
  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    uwielbiam takie:)
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nie przepadam za maślakami ale przepis przydatny
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    moje ulubione grzybki,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Dziękuję za odwiedzenie mojego przepisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !