Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie i odcedzić Polać roztopionym masłem. Jabłka obrać ze skórki i zetrzeć na grubych oczkach. Posypać cynamonem i cukrem Usmażyć na przeźroczystą masę. Makaron wyłożyć na talerz i polać ciepłymi jabłkami.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    akurat na piątkowy obiad!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny i dietetyczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny i dietetyczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny i dietetyczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny i dietetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dietetyczny i zdrowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super danie na piątek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !