Sposób przygotowania

SKŁADNIKI KARMELU : CUKIER, MLEKO CUKIER WANILIOWY I MIÓD GOTUJEMY NA MAŁYM OGNIU, CAŁY CZAS MIESZAJĄC. GDY CUKRY I MIÓD SIĘ ROZTOPIĄ WKŁADAMY ORZECHY ( POWINNY ZAKRYĆ MASĘ KARMELOWĄ ). MIESZAJĄC GOTUJEMY NA MAŁYM OGNIU, AŻ MASA ZGĘSTNIEJE. ORZECHY WYJMUJEMY NA PERGAMIN I SUSZYMY.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    bardzo fajny pomysł, ale uwaga dla początkujących - strasznie gorące!!! Pierwszy raz jak robiłam poparzyłam sobie jęzor! nie mogłam wytrzymać bo chciałam spróbować ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    Bardzo cenna przestroga, ja też kiedyś w podobny sposób się załatwiłam ale ORZESZKI POLECAM - REWELACYJNE !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    dobrze przeczytac taka pzestrpogę:) a zjeść zjadła bym:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł,szkoda tylko że w tym roku orzechów włoskich jest bardzo mało
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis na pewno skorzystam pozdrawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    chętnie bym spróbował
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    takie cudeńko bym zjadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !