Sposób przygotowania

CEBULKĘ DROBNO SIEKAMY I PODSMAŻMY NA ZŁOTY KOLOR DODAJEMY GRZYBKI I DUSIMY AZ BĘDĄ MIEKKIE,DODAJEMY PIERŚ Z KURCZAKA UPRZEDNIO UGOTOWANĄ I DOPRAWIAMY DO SMAKU WG UZNANIA GOTUJEMY OKOŁO 15 MIN. I POBIJAMY MĄKĄ ZE ŚMIETANĄ TAKI GOTOWY SOS UŻYŁAM DO KLUSEK ŚLĄSKICH.POLECAM!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    czuję zapach i smak
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    już zrobiłam taki sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !