Składniki:
8ząbków czosnku | |
bazylia świeża | |
natka pietruszki | |
4 łyżki masła | |
3-4 łyżki oliwy | |
pieprz | |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
parmezan | 1/3 szklanki |
orzechy włoskie | 4-5 szt. |
8ząbków czosnku | |
bazylia świeża | |
natka pietruszki | |
4 łyżki masła | |
3-4 łyżki oliwy | |
pieprz | |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
parmezan | 1/3 szklanki |
orzechy włoskie | 4-5 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: