Sposób przygotowania

Ciasto;Wszystkie składniki dokładnie połączyć.Ciasto ma być gładkie i nie kleić się do rąk.Rozwałkować cienko na stolnicy wysypanej mąką,i szklanką wykrawać placki.Nałożyć farszu i dokładnie zlepić.Gotować w osolonej wodzie około 8 min od wypłynięcia.
Farsz;kapustę drobno pokroić i ugotowac do miękkości,namoczone grzyby pokroić i też ugotować.Wymieszać z oliwą i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moje ulubione
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    też takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    mnaim
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczne
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznie wygladaja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    uwielbiam takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !