Sposób przygotowania

Margarynę rozpuscić i przestudzić ,nastepnie dodać jajka ,mąkę cukier ,ocet i dokładnie wymieszać razem i wyrobić dodając pozostałe składniki.
Dobrze wyrobione ciasto rozwałkować i wycinać z foremki oponki i smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    najlepiej u mnie robi babcia oponki!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    bardzo pyszne ale tłuczące niestety!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariolka1

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !