Sposób przygotowania

OBRANY CHRZAN ZETRZEĆ DROBNO NA TARCE, PRZELAĆ WRZĄTKIEM, PRZESTUDZIĆ I SKROPIĆ SOKIEM Z CYTRYNY.MAJONEZ WYMIESZAĆ Z PRZETARTYM PRZEZ SITKO ŻÓŁTKIEM, SOLĄ, PIEPRZEM I CUKREM, POŁĄCZYĆ Z CHRZANEM I DOKŁADNIE WYMIESZAĆ.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    o, jaki fajny przepis na sosik, i to ze świeżego chrzanu, tak już wielkanocnie można zaserwować obok ćwikły :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    fajny przepis przyznaje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    super
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    na Wielkanoc wyśmienite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię taki sos
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    do pieczonego mięska rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !