Sposób przygotowania

WSZYSTKIE WARZYWA POKROIĆ DROBNO I WŁOŻYĆ WARSTWAMI DO SZKLANEGO BĄDŹ KAMIENNEGO SŁOJA 10- CIO LITROWEGO. NA WIERZCHU UŁOŻYĆ SUCHY CHLEB. ZAGOTOWAĆ 6 LITRÓW WODY DODAJĄC NA KAŻDY LITR WODY 1 PŁASKĄ ŁYŻKĘ STOŁOWĄ SOLI. LEKKO OSTUDZIĆ I ZALAĆ WARZYWA. WSZYSTKO PRZYKRYĆ GAZĄ. PO DWÓCH DNIACH USUNĄĆ PIANĘ A PO 5-7 DNIACH MOŻNA ZLAĆ DO BUTELEK I PIĆ . SOK JEST BARDZO DOBRY NA ANEMIĘ SAMA GO WYPRÓBOWAŁAM. PIĆ PO PÓŁ SZKLANKI DZIENNIE.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo zdrowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    to prawda bardzo wskazany przy anemi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    samo zdrowie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    zdrowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !