Sposób przygotowania

Mandarynki bez skórki i orzechy zmiksuj na gładko z dodatkiem żółtka. Wymieszaj z cynamonem, mąką i szczyptą soli. Dodaj pianę z białka. Ciasto rozsmaruj w wyłożonej pergaminem formie keksowej. Piecz ok. 1 godziny w temp. 180. Cukier puder utrzyj z 2 łyżkami soku pomarańczowego. Polukruj zimne ciasto.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pyszne ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    z mandarynkami jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Zapowiada się ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Z mandarynkami jeszcze nie piekłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !