Sposób przygotowania

Wiśnie najpierw wydryluj. Masełko ucieraj mikserem dodając cukier waniliowy , jajka, mąkę sól, budyń , proszek i mleko. Gotowe ciasto włóż do natłuszczonej blachy o wymiarach 30x40 cm i wyrównaj powierzchnię. Na niej układamy wiśnie , sypiemy migdały i cukier . Pieczemy krótko tylko 35 minutek w 180 st.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    smakowity przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    same pysznosci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    o tak, super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    moje ulubione!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !