Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Racuchy Ilony

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko
3
cukier
1 szklanka
mąka
0,5 kg
cukier wanilinowy
1
proszek do pieczenia
3 łyżeczki
mleko
1,5 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy Ilony

Jajka i cukier utrzeć na gęstą masę. Dodać pozostałe składniki a na końcu mleko. Smażyć na oleju na złoty kolor. Podawać wg własnego pomysłu, np z dżemem lub cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 17.06.2012 17:24
pycha
Natalia40 13.12.2011 23:33
pycha
Ibag24 17.09.2011 20:16
smaczne
Wacław 24.08.2011 16:37
pyszne !
Wacław 24.06.2011 10:03
proste i smaczne
Robert10 21.06.2011 20:06
lubimy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak