Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

pierogi z grzybami

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka
2,5 szkl
żółtko jajek
2
olej
2 łyżki
pieczarki
0,50 kilo
cebula
1
pieprz, sól
woda
1 (wrząca)

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi z grzybami

z mąki i reszty składnikow wyrobić ciasto pieczarki usmażyć na patelni z cebolą doprawić ciasto rozkulac mwszynka wykrawać kółka nadziewać farszem i zlepiać następnie pierogi ugotowac i obsmażyć na tłuszczu na złoty kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak