Sposób przygotowania

Kalafiora obrać na różyczki i ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić. W małym rondelku roztopić masło, dodać bułkę tartą i podpiec. Gorącą bułką polać kalafiora.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pychota
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo lubię kalafiora pod każdą postacią!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    pyszny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    klasycznie,malo orginalnie,ale przepysznie moglabym zjesc kazda ilosc-wielki plusik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały zwłaszcza latem?
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały zwłaszcza latem?
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały zwłaszcza latem?
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    mój ulubiony
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    mój ulubiony
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !