Sposób przygotowania

Kapustę pekińską posiekać. Białą część pora pokroić w talarki, paprykę - w paseczki, oliwki czarne i zielone w plasterki. Ananasa pokroic w drobną kostkę lub w paski (jak kto woli). Wszystko włozyć do miski, dodać 2-3 łyżki groszku i kukurydzy z puszki. W szklaneczce rozmieszać czubricę, oliwę z oliwek oraz sok z cytryny. Wlać do surówki. Wsypać trochę cukru i soli (ilość jak kto lubi - ja wsypałam łyzkę cukru i niecałą łyżeczkę soli). Wszystko dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • -1
    original
    Opublikowano

    luna19

    Pyszna suróweczka...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wokalista

    Pycha :D
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo apetyczna suróweczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !