Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

surówka z czerwonej kapusty z porem

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona
50 dkg
duże pory (białe części)
2 szt
ocet winny
4 łyżki
sól, pieprz i cukier
do smaku
oliwa
5-6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonej kapusty z porem

Kapustę drobno poszatkowac. Pory pokroic na cienkie półplasterki. Wymieszac razem. Oliwę wymieszac z octem, dodac do surówki, wymieszac, doprawic solą, cukrem i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 16.10.2011 14:34
mniam
Ela20 16.06.2010 17:50
Pyszna ta surówka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak