Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki przetrzeć przez praskę, dodać resztę składników, wyrobić ciasto. Z ciasta uformować podłużne wałki.

Zagotować wodę, osolić, włożyć knedle i gotować ok 15 – 20 min. W czasie gotowania odwracać je. Gotowe knedle wyjąć, pokroić na plastry.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    moja rodzina też :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    nigdy nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    mieszkam blisko granicy więc znam ten boski smak :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !