Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć i pokroić w paseczki.Paprykę,grzybki też w paseczki a cebulkę na pół.Wszystkie składniki przełożyć do miseczki,dodać oliwę i wymieszać.
Sałatka najlepiej smakuje na drugi dzień.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaka mi robisz
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    dobrze brzmi przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobiłam i jest bardzo smaczna ,zwłaszcza dla tych ,co jak ja lubią śladzie
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Może i ja zrobię, a co tam, w końcu już tyle czasu upłynęło od Świąt.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo apetyczne
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    sałatki juz dawno nie robiłam jakos poszły w zapomnienie..
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto nadrobic zaległości sałatkowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pyszności;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna ta sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    zapowiada się bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !