Sposób przygotowania

Śmietanę ubić, utrzeć żółtka z cukrem, ubić białka, dodać do śmietany i wszystko wymieszać. Podzielić na 2 części. Do jednej dodać kakao, do drugiej bakalie. Włożyć do foremek lub miseczek i zamrozić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    muszą być smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anucha01

    Pycha <3
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    domowych jeszcze nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Na zdjęciu domowe lody zrobione przez moją babcie :) Niestety śmietankowe bez bakalii.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Domowe najlepsze :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !