Sposób przygotowania

Kapustę zalać wodą,dodać liście laurowe,ziele angielskie,ugotować do miękkości.Odlać kapustę,wyjąć liście laurowe i ziele angielskie.Ziemniaki ugotować,odlać i utłuc tłuczkiem do ziemniaków.Poszatkowaną cebulę przesmażyć na smalcu.Do utłuczonych ziemniaków dodać kapustę,cebulę,sól,pieprz i dokładnie wymieszać.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Nie jadłam takiej kapustki ale wypróbuję na pewno.Ciekawy dodatek do drugiego dania.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mniam
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    do kawałka mięcha akurat..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !