Sposób przygotowania

Ziemniaki myjemy i obieramy, oraz gotujemy. Następnie kroimy na pół i wycinamy środeczek robiąc \"miseczki\". Pieczarki myjemy, obieramy i kroimy w plasterki a następnie podsmażamy. Cebulę kroimy w kosteczkę i dodajemy do pieczarek. Doprawiamy do smaku. Gotowymi faszerujemy ziemniaki i posypujemy startym parmezanem oraz posiekaną natką pietruszki. Ziemniaki układamy na blaszce i zapiekamy aż się ładnie zarumienią. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Narobiłaś mi smaku na takie ziemniaczki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    zapowiada się ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !