Sposób przygotowania

Rabarbar oczyścić, umyć i pokroić na kawałki. Przełożyć do garnka, zalać 2- 3 litrami wrzącej wody i rozgotować, następnie przetrzeć lub zmiksować. Do zupy dodać cukier. Mąkę wymieszać ze śmietaną, dodać do zupy i zagotować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Robiłam podobną zupkę i jest smaczna, tak więc polecam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    muszę spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Fajna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Fajna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    a co na to rabarbar?
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !