Sposób przygotowania

Margarynę z cukrem pudrem ucierać dodając po jednym żółtku.Gdy utarte dodać mąkę, proszek do pieczenia, kakao oraz sztywno ubitą pianę z białek,delikatnie wymieszać.Ciasto wylać do dużej formy i piec około 25 minut.Po wystygnięciu oblać ciasto białą polewą i szklanką wykrawać ciasteczka [połksieżyce].

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne ciasteczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    fajny ,prosty przepis
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowite ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !