Sposób przygotowania

Schab cienko rozbić; przyprawić solą i pieprzem; obtoczyć w jajku i bułce tartej; usmażyć na złoty kolor. Następnie kiszoną kapustę wymieszać z drobno posiekaną cebulą i przyprawić wedle gustu. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem i ułożyć w nim schab. Mięso obłożyć kiszoną kapustą. Całość polać olejem i zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    pyszny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pożywne danie
  • 0
    depositphotos_5608882-friendly-chef
    Opublikowano

    mariuszek8

    takich jeszcze nigdy nie jadłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !