Sposób przygotowania

Kaszankę kroimy w krążki grubości 1 cm. Cebulę w kosteczkę. Na roztopiony smalec wrzucamy cebulkę i smażymy przez 4 min. Po tym czasie na cebulkę kładziemy krążki kaszanki.Smażymy po 6 min z każdej strony.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny sposób na wykorzystanie kaszanki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !