Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywna pianę, dodajemy cukier i znowu ubijamy. Piana z białek musi byc bardzo sztywna i nie moze wypadać z miski.Do piany dodajemy żółtka,mąkę i proszek do pieczenia-składniki miksujemy razem. Ciasto wylewamy na blachę. Pieczemy
ok.30 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    Jakos nie przepadam piec sama biszkopt i cz]esto ide na latwizne kupując;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    własnej roboty najlepszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !