Sposób przygotowania

Jajka ugotuj na twardo, obierz ze skorupek, przekrój wzdłuż na pół. Wyjmij żółtko i rozgnieć je widelcem. Awokado obierz ze skórki, usuń pestkę, pokrój w drobną kosteczkę i skrop sokiem z cytryny. Dodaj awokado do żółtka razem z posiekanym szczypiorkiem, natką pietruszki, majonezem zmieszanym pół na pół z jogurtem naturalnym. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wypełnij łyżeczką wgłębienia w białkach jaj farszem z awokado. Podawaj z pieczywem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ania86

    bardzo fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    basia27

    zgadzam sie aniu przepis ziezły
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    nie lubię awokado
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja nie lubię awokado,ale przepis super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !