Sposób przygotowania

Pierś oczyścić odcięte skrawki mięsa pozostawić do nadzienia.
długim nożem wyciąć otwór, ostrożnie by nie przeciąć drugiej strony ani boków.
Grzybki obgotowane włożyć na patelnię i przysmażyć na odrobinie tłuszczu z cebulką i ścinkami mięsa. Nadzienie wystudzić dodać jajko i tartą bułkę oraz przyprawy do smaku. Łyżeczką nałożyć nadzienie do wydrążonych piersi.
Obsmażyć porcje ze wszystkich stron, podlać bulionem i dusić ok 20 min pod przykryciem.
podawać z warzywami z wody lub z dietetycznym beszamelem z mleka i mąki kukurydzianej.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    polly66

    zazwyczaj robię z pieczarkami ale to nie to samo, ślinka cieknie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    everything

    Bardzo dobre polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !