Sposób przygotowania

Kapustę dusimy z grzybami (namoczonymi dzień wcześniej) oraz przyprawami. Gotujemy groch, cebulę siekamy i podsmażamy na maśle. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Skusiłam się i wypróbowałam przepis :) Taka kapustka ma naprawdę niezły smak i szczerze powiem że jest syta. Pozwoliłam sobie dodać zdjęcie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !