Sposób przygotowania

Przygotowanie:
Przez ok. 10 min ubijać trzepaczką jajka z cukrem, dodać mąkę i proszek do pieczenia. Następnie wlać roztopioną i ostudzoną margarynę. Wylać ciastem dno foremki a na wierzchu rozrzucić równomiernie połówki śliwek lub pociętego i posypanego cukrem rabarbaru. Piec w temp. 180 stopni

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Taki ciepły pachnący placuszek to bym zjadła.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Taki ciepły pachnący placuszek to bym zjadła.
  • 5
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo dobre ciasto !
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !