Sposób przygotowania

Seler obrać i zetrzeć na grubych oczkach tarki. Dodać mąkę, jajka, drobno posiekaną cebulę i natkę pietruszki. Przyprawić solą i papryką, dokładnie wymieszać. Kłaść łyżką na rozgrzany tłuszcz i usmażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać polane śmietaną lub stopionym masłem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    coś innego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo ciekawe
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jeszcze nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Koniecznie muszę takie zrobić.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !