Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa
woda
1 l
ocet
1/2 szklanka
kolendra
1 łyżeczka
Gorczyca biała cała Prymat
1 łyżeczka
ziele angielskie
10 sztuk
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

Fasolkę oczyszczamy i kroimy na mniejsze kawałki. Blanszujemy. Gotujemy zalewę. Fasolkę przekładamy do słoików i zalewamy gorącą zalewą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cbeti 19.07.2011 10:43
a jak długo zagotowujmy?
Anna146 17.05.2011 07:22
ciekawe, wypróbuję tego lata

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak