Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Surówka kapuściano-paprykowa

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała
1 główka
cebula
1 sztuka
kukurudza
1 puszka
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat
2 opakowanie
papryka zielona
2 sztuki
papryka żółta
2 sztuki
papryka czerwona
2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka kapuściano-paprykowa

Kapustę szatkujemy, paprykę, cebulę kroimy w kostkę. Sos przygotowujemy wg. przepisu podanego na opakowaniu i zalewamy nim surówkę. Całość dokładnie mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak