Sposób przygotowania

Pomarańcze obrac i pokroic w grubą kostkę. Z cukru pudru i pół szklanki wody zrobic syrop wlac sok który wyciekł z pomarańczy podczas krojenia i rum. Włożyc pomarańcze i chwilkę pogotowac. Owoce odsączyc na sitku. POłowę czekolady zetrzec, a pozostałą rozpuscic. Śmietankę ubic z cukrem i dodac wiórki z czekolady. Owoce z syropu rozłożyc w pucharkach, przykryc śmietana i polac rozpuszczoną czekoladą. Usekorowac listkiem melisy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Ale pyszności, z pewnością wypróbuję.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dobrze się zapowiada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !