Sposób przygotowania

Warzywa obrać, wrzucić na 1litr wrzątku i gotować ok. 15minut. Buraki zetrzeć na tarce z dużymi oczkami, następnie dodać do wywaru wraz z liściem laurowym, opieczoną cebulą i dalej gotować. Kiedy warzywa będą miękki, przecedzic je, a barszcz przecedzić przez geste sitko. Zaprawić sokiem z cytryny i cotem. przyprawić do smaku pieprzem i zagotować. Smacznego !

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Mam ochotę na taki barszczyk
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    z uszkami najlepszy!!
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    taki barszczyk jest the best
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubie
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    dobry baszczyk na swieta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam barszcz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszna klasyka
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    takiej nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !