Sposób przygotowania

Serek zmiksowac z otarta skórką z cytryny i żółtkami. Śmietaną ubic z cukrem pudrem. Połączyc obie masy i delikatnie wymieszac. Wymieszac likier z kilkoma łyzkami zimnej wody i cukrem. Biszkopty na chwilę zamaczac w pączu i układac naprzemiennie z kremem. Schłodzic w lodówce.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Wspaniały deser!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    Coś innego, fajne:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !