Sposób przygotowania

Tuszki ryby oczyścić, posypać solą ziołową, przyprawą do ryb skropić oliwą i sokiem z cytryny i odstawić na ok 2 godziny.
Marchewkę obgotować ok 10 min w osolonym wrzątku.
Rybę przysmażyć na rozgrzanej patelni.. przysypać pokrojoną w krążki marchewką i wcześniej przyrumienionymi pieczarkami oraz drobno posiekanym czosnkiem, podlać ok 200 ml wody lub bulionu warzywnego i dusić ok 10-15 min. Można podać z pieczonymi ziemniaczkami.

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Zdrowe i kolorowe danie.Jestem pewna,że zjadłabym je ze smakiem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !