Sposób przygotowania

Nacieramy karpia sosem sojowym, pieprzem i pietruszką. Smażymy bez tłuszczu na teflonowej patelni obracając co minutę około 10 minut. Następnie podlewamy wodą i znowu obracamy co kilka minut i tak kolejne 10-15 minut.

Na końcu zwiększamy ogień aby woda wyparowała i sos przywarł do ryby.

Oczywiście można jeść do oporu bez kalorii ;)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Karp u mnie to tylko na święta Bożego Narodzenia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    katoda

    U mnie tak jak u cukierka, tym bardziej, że nie przepadam..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna134

    Jeszcze nie spotkałam fileta z karpia, ale trzeba będzie poszukać
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !