Sposób przygotowania

Rybę i warzywa rozmrażamy. Na każdym kawałku folii aluminiowej kładziemy 1 filecik soli, posypujemy go przyprawą uniwersalna i nakładamy porcję mieszanki warzywnej. Na wierzch kładziemy łyżeczkę masła i posypujemy suszonymi ziołami.
Z każdego kawałka folii aluminiowej zawijamy sakiewkę. Gotowe sakiewki układamy na naczyniu żaroodpornym i zapiekamy w piekarniku z termoobiegiem w temp. 170st. przez 30 minut.
Przepis pierwszy raz jadłam w hotelu Alma w Barlinku i stamtąd go \"ściągnęłam\" ;-)

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Rybka- rewelacja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam ryby
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Proste i smaczne...lubię takie potrawy.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    smacznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    lubię taką rybkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniałe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Bardzo smakowita rybka!
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    o ,to coś dla mnie
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    na pewno kiedyś spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !