Sposób przygotowania

Surowe filety (ja użyłam tilapii nilowej) posypać z dwóch stron przyprawą do ryb i ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Na każdy kawałek pokruszyć ser feta i przekrojonego wzdłuż pomidorka cherry. Zapiekać przez 20-25 min. w piekarniku rozgrzanym do 200 st. C.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Ryba i feta - ciekawe połączenie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna rybka!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna rybka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Rybka zawsze jest pyszna;)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo fajny przepis;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    ciekawe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    chętnie bym spróbowała takiej rybki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ciekawy pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !