Sposób przygotowania

1. każdą pierś przekroić wzdłuż i lekko rozbić
2. każdy z czterech koltecików posmarować łyżeczką musztardy
3. na kotleciku położyć plaster szynki, sera oraz jedną paróweczkę
4. zawinąć i uformować roladki. Spiąć wykałaczkami
5.obtoczyć w jaku i bułce
6. smażyć na złoty kolor
7. podawać z ryżem lub ziemniaiami z wody

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    tonia

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Od dłuższego czasu przy moim przepisie widnieje zdjęcie wykonane przez mamusia1. Zdjęcie to jest odrażające: nieostre i nieregulaminowe. Przedstawia ono kawały surowego mięsa a jego jakość jest wręcz żałosna. Zamiast zachęcać, zdjęcie zniechęca do przeczytania mojego przepisu. Doradca pozostaje głuchy i ślepy, choć pisałam o usunięcie zdjęcia już wielokrotnie. Pomóżcie! Wyślijcie do Doradcy wiadomość o naruszeniu regulaminu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !