Sposób przygotowania

Czekoladę należy pokroić na drobne kawałki. Masło roślinne utrzeć, następnie dodać do niego cukier, jajka, mleko, mąkę, proszek do pieczenia, sól, aromat i wanilię. Wszystko należy dokładnie wymieszać, na koniec dodać pokruszoną czekoladę. Ciasto przelać do wyłożonej pergaminem blaszki i piec około 45- 50 minut w temperaturze 180 stopni. Gdy ciasto wystygnie należy polać je polewą czekoladową i posypać płatkami migdałowymi oraz wiórkami kokosowymi. Do ciasta można dodać także posiekane orzechy i posiekane migdały.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię babki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Fajna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Fajna babka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super wypiek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !