Sposób przygotowania

Ugotować kuskus według przepisu na opakowaniu. Pokroić warzywa: cebule w plasterki, marchewkę i pietruszkę w małe słupki, kalafior podzielić na małe różyczki. Dynię i cukinię pokroić w kostkę. Na dużej patelni rozgrzać oliwę i wrzucić na nią warzywa. Podsmażyć mieszając około 5-7 minut. Przełożyć do rondla dolać szklankę wody i poddusić pod przykryciem 10-15 minut. Zetrzeć na tarce imbir i dodać go razem z innymi przyprawami pod koniec gotowania. Wyłożyć kuskus na półmisek, przykryć warzywami i udekorować natką z pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Smaczne i zdrowe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !