Sposób przygotowania

Mięso kroimy w cienkie paski .Cebule obieramy i tniemy w piórka lub kostkę .Wlewamy olej do garnka ,wrzucamy cebule ,,podsmażamy .Dodajemy mięso ,marchewkę i 3 kostki wołowe i dalej smażymy .Dodajemy 1 litr wody ,gotujemy do miękkości mięsa. Następnie dodajemy ziemniaki ,pokrojoną w kosteczkę paprykę i obrane i pokrojone pomidory .Gotujemy około 15 minut .Mieszamy od czasu do czasu .Dodajemy natkę pietruszki i doprawiamy do smaku kucharkiem ,pieprzem i ewentualnie maggi.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Wyśmienita zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Też lubię gulaszową :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pyszna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszna i pożywna
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dobra zupka,dobra:)
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    napewno wspaniała
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    fajna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    syta zupa szczególnie dobra na sezon jesień/zima
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo smaczna i syta zupa,lubię takie !
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    też gotuję gulaszową :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !