Sposób przygotowania

Ogórki umyć i pokroić z cieniutkie plasterki razem ze skórką.
Dodać do miski z solą, miodem i octem.

Wymieszać wszystko przez 30 sekund.

Najlepiej zrobić dzień wcześniej by wszystko nasiąkło, ale minimum 1 godzinę przed posiłkiem musi poleżeć w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Szkoda, że nie znalazłam tego przepisu wcześniej, teraz będzie musiało wystarczyć godzinne leżakowanie w lodówce.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    wow!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna210

    o super !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    martalobos

    ogurków się pisze przez ó :P A tak pozatym pyszna mizeria :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !